Brynäs IF

713897 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2232369

Sv: A propósito de nada
Hescores: När Andrén "stod på huvudet" i Växjö 17/18 hade han 2000-talets kanske bästa SHL-lag framför sig. Jag tror att många målvakter hade imponerat i den omgivningen. När Växjös lag blev sämre årena efter lyckades inte Andrén heller. Därför fick han inte förlängt kontrakt där nere.

Han verkar vara en hyvens kille och man unnar honom all framgång. Han är givetvis en bra målvakt, men han är inte en SHL-målvakt. Det är ett svaghetstecken för Brynäs att han blev kvar efter fjolårssäsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Det är ett svaghetstecken för Brynäs att han blev kvar efter fjolårssäsongen.”

Fast ändå inte ett dugg förvånande. Under silly season dimpar det ner lite då och då nyheter om att klubbar bryter kontrakt med spelare. Men i Brynäs kan inte sådant ske. Här är sådant helt omöjligt. Till och med så pass omöjligt att man är tvungen att ge en spelare som inte längre platsar ett fyraårskontrakt som sportchef för att han ska vara beredd att bryta sitt kontrakt som spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Första målet får han ta på sig. Första femman med kaptenen och bertil i spetsen hade ingen bra afton bakåt. Där förlorade vi matchen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är även ett svaghetstecken att man i läget man är i nu signar Mylläri som tyvärr är gåta. Felaktiga beslut, konstant, i varje match.

Stör också mig väldigt mycket på Björk, överskattad till den milda grad
Kommentera