Brynäs IF

713184 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2233374

Sv: A propósito de nada
Stenis: Allt skulle behöva förstärkas så klart, men backsidan är i akut behov av förstärkning. Ultimat vore om man kunde göra sig av med antingen K.Berglund eller Nyberg som har kontrakt som skulle frigöra lite pengar till att ta in en stabil pjäs. Problemet är att Mylläri och Bergman är för dåliga för att sätta någon av Berglund och Nyberg på läktaren tills dom tröttnar.
Prio två är att hitta en bättre tvåa än Andren på målvaktssidan. Tredje prio är forwardssidan. Även om man hänger med i matcherna på grund av bra målproduktion kommer det aldrig att hålla att släppa in så många och så enkla mål.

Tycker man inleder andra perioden äckligt disciplinerat och backar hem och ställer upp så snart man inte har hugg på pucken i anfallszon. Då funkar spelet båda framåt och bakåt. Sen gör Rödin ett byte där han flänger runt och jagar i anfallszon ensam utan att vara nära och vinna pucken och efter det tycker jag att disciplinen fallerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Nyberg har bäst +/- i Brynäs med +5 tätt följd av Oscar Eklind på +4
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Växjö letar efter en defensiv back. Tveksamt dock om Bergman, Berglund eller Mylläri är tillräckligt intressanta eller om vi sparar tillräckligt med pengar för en ersättare som helst ska vara ännu billigare.
Med tanke på publiksiffran så lär det dröja länge innan JA får grönt ljus kring förvärv.
Kommentera