Brynäs IF

715674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2234403

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ja alla har nog börjat tröttna på det eviga malandet från dig om att KK ska straffas hårt för att nån kastade sand rätt in i hockeyfrillan på en Leksing i baren. Och folk har säkert ledsnat på mina försvarstal också. Sorry.

Nu vidare till dagens match!

Jag är smått pessimistisk, jag tycker att Brynäs tyvärr har tappat lite av det vägvinnande finska styrspelet. Vill se att de hittar tillbaka till det idag, annars kan det bli tufft mot ett Örebro som vill spela mycket bättre hemma än de gjort hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Mot Oskarshamn tappade spelarna konceptet, men Rögle var för bra för att kunna hållas på utsida. Det är roligt att Brynäs försöker spela på ett lite annorlunda sätt men det är bara en tidsfråga innan motståndarna hittar taktiska motvapen. Tror nyckeln är att bli bättre på att spela sig ur press i egen zon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Öret är tvingade att vinna mot oss, annars har Niklas och laget en riktig kris att ta hand om. Nya personer som ass, vilket betydelse har det? Sedan har de ju tappat någon-några tongivande spelare.
Vi har en bra chans mot en nervös ÖIK bara vi tätar till försvaret ikväll. Spännande var ordet.
Kommentera