Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2236066

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Peja: om man skall få önska lite. En större fysisk back med bra skott. En målskytt till 2a linan istället för Gunler. Ha är lite för mjuk och vi kan inte vänta allt för länge innan han börjar producerar. Dock är han en talang. Sedan behövs en målis som konkurrerar med VV då VA troligtvis skulle behöva en nystart i ett annat lag.
Vad som är mest prio vet jag inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Carlo: har sagt det förr och säger det igen.
Dansk, Kinnvall och Kellman! Kanske även Boqvist om det går.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Carlo: ” om man skall få önska lite. En större fysisk back med bra skott. En målskytt till 2a linan istället för Gunler. Ha är lite för mjuk och vi kan inte vänta allt för länge innan han börjar producerar. Dock är han en talang. Sedan behövs en målis som konkurrerar med VV då VA troligtvis skulle behöva en nystart i ett annat lag.
Vad som är mest prio vet jag inte.”

Ja, med tanke på hur det såg ut förra säsongen och de begränsningar som den risiga ekonomin medförde så var det ju ytterst monumentalt jävla viktigt att de förändringar som kunde göras med truppen föll väl ut. Allt för att slippa ett nytt kvalhelvete!
Vad händer?
Den stabbiga backsidan ser om möjligt ännu stabbigare ut. Två allsvenska forwards ska täcka upp för förlusterna av Berglund, Harper och Jaedon. Årets slips 2021 blir kvar i kassen och som grädde på moset står han som är ansvarig för det sämsta försvarsspelet i klubbens historia kvar i båset som en helig ko.
På toppen av denna dynghög står två helt oerfarna sportchefer med absolut noll erfarenhet och ska försöka skotta bort dynghögen med sina spadar gjorda av papper.
Hur fan kan det bli så jävla illa!?
Att swisha pengar till Brynäs IF i hopp om förbättringar känns ungefär lika välinvesterat som att gräva ner 500-lappar i potatislandet.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Carlo:
Frågan är ju om Alcén har förmågan att hitta rätt spelare?
Kommentera