Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238359

Sv: Gameday
Ove Myling: Men även om spelet skulle sitta bättre, så kan vi inte ha målvakter som tappar in puckar. Alla kan göra misstag, men inte näst intill varje match. Det gör att det blir en osäkerhet i hela laget. Lider med grabbarna som står mellan stolparna, men det måste bli bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Honken72: Jag är kanske inte världens bästa hockeyanalytiker men jag ser att Brynäs förlorar när man låter motståndarna komma med fart genom mittzonen, som det var ikväll. Det som var så kompakt mot Frölunda i premiären är som bortblåst. …Och att alla tränare och målvakter blir värdelösa så fort de kommer till Brynäs är ju knappast troligt. Det kan inte vara lätt att vara målvakt när motståndarna får komma med sån fart som Leksand fick ikväll. Kvist och Björk var inte ens nära att hinna med. Som jag ser det är det framför allt centrarna och backarna som måste göra ett bättre jobb för att ”täta mittzonen”. Tycker Manner gör ett jättebra jobb – men är inte Nyberg värd en chans högre upp i backhierarkin? Spelade för all del inte mycket men står kvar på +5 i +/-.
Kommentera

Sv: Gameday
Är nog bara att ringa monitor och böna och be, VV är en bra målvakt, hans meritlista visar det. Men när han inte är på rätt nivå måste det finnas någon som kan utmana honom på riktigt. En målvakt och en back (skulle behövas fem) så kanske vi kan stabilisera skeppet.
Kommentera