Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238374

Sv: Gameday
Honken72: Jag är kanske inte världens bästa hockeyanalytiker men jag ser att Brynäs förlorar när man låter motståndarna komma med fart genom mittzonen, som det var ikväll. Det som var så kompakt mot Frölunda i premiären är som bortblåst. …Och att alla tränare och målvakter blir värdelösa så fort de kommer till Brynäs är ju knappast troligt. Det kan inte vara lätt att vara målvakt när motståndarna får komma med sån fart som Leksand fick ikväll. Kvist och Björk var inte ens nära att hinna med. Som jag ser det är det framför allt centrarna och backarna som måste göra ett bättre jobb för att ”täta mittzonen”. Tycker Manner gör ett jättebra jobb – men är inte Nyberg värd en chans högre upp i backhierarkin? Spelade för all del inte mycket men står kvar på +5 i +/-.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Malken: Håller med i dina tankar.
Det som såg så bra ut de första fem matcherna med samlad hög press på felvända puckhållare för att i nästa läge ha ett samlat lag vid röd linje och egen blå när motståndaren har puckkontroll är som bortblåst.
Nu är vi tillbaka i det totalt osynkade presspelet, enligt mitt sätt att se det, där enskilda spelare jagar utan att få med sig resten av laget. Det mynnar ut i ett långt lag där lag som Leksand åker rakt igenom med några avvägda passningar.
Mycket märkligt, tycker jag, när det såg så bra ut i början..
Kommentera