Brynäs IF

712982 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2243754

Sv: A propósito de nada
Zzz: ” Tror du man hade placerat Nyberg på läktaren om han spelade så bra som haft betalt för?”

Han har inte varit sämsta backen, vilket borde vara kriteriet för om han spelar eller inte.
Sen att han fått mer betalt än han levererar för är ju oväsentligt då Brynäs har erbjudit och accepterat att betalt honom den lönen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: Nyberg var väl en av de bästa plus/minus i Brynäs? Samtidigt är det en trade off mellan lön/prestation så om de jobbat under en tid med en back till förstafemman så i den kontexten så är det vettigt.
Kan vi göra samma med Berglund, helt ok. Även fast hans ersättare skulle vara NA. Vi frigör pengar som lär behövas framöver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: Brynäs har accepterat att betala honom lönen. Men inget jobb kommer utan krav och skyldigheter. Han fick betalt för att vara toppback. Han har presterat som en 5-8 back. I arbetslivet kanske man hade omplacerat eller gjort om tjänsten. I elitidrott byter man klubb. Inga konstigheter, om man inte väljer att göra det konstigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: Det är väl inte oväsentligt???? Om han drar hög lön och inte presterar och en annan klubb visar intresse så gör ju brynäs helt rätt.

Speciellt om det löser pengar till en ny bättre back
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: Nej verkligen inte, dom bäst betalda spelarna ska vara bäst. Så enkelt är det. Hade han levererat på den nivån hade vi inte haft den här diskussionen och Brynäs haft ett bättre försvarspel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: Man var nog inte nöjd med JN.
Sen så kom ju LHC med en förfrågan på JN.
Då såg man chansen att frigöra pengar till en back som förhoppningsvis bidrar med mer.

Svårare behöver det inte vara.
Kommentera