Brynäs IF

710624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2244746

Sv: A propósito de nada
Många åsikter, vissa skribenter roar sig fortfarande på Brynäs IF:s bekostnad och hånar i detta utsatta och tråkiga läge föreningen befinner sig i.
För mindre än ett år sedan var vi nära att ramla ur högsta serien... vi klarade oss i elfte timman men priset var högt. Stor förlust i det ekonomiska resultatet...

Vad kan vi sätta för hopp om den närmaste framtiden? Kan Manner få ordning på laget?
Tja... Eftersom vi har vunnit mot 3 topplag i början av serien så kan vi väl få till fler 3-poängare tror ivf jag!
Mycket har sagts och kan sägas om Niklas Andersén... Kanske om han får en rent defensiv roll att hålla ihop försvaret med nån vääldigt offensivt lagd back? Vem får ni gissa själva!
Jag utgår från att han i så fall erbjuds en i sammanhanget låg lön.
Som jag ser det har vi inte så många kort att spela ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SnowKing: ”För mindre än ett år sedan var vi nära att ramla ur högsta serien... vi klarade oss i elfte timman men priset var högt. Stor förlust i det ekonomiska resultatet...”

Fast här måste vi ändå få vara en aning kritiska.
Alla klubbar hade mer eller mindre samma förutsättningar utifrån antal på läktaren, sluspelet inkluderat.
Vad gjorde andra klubbar rätt ocheller vi fel för att hamna så mycket fel i resultatet? Vårt minus stod ut och det förklaras inte enbart av en av den dyraste truppen i serien.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SnowKing: med tanke på Manners kommentar får vi hoppas att det stämmer. Hade varit väldigt märkligt han han säger så i pressen för att sedan signa honom. Andersén höll tyvärr inte förra året och gör absolut inte det nu. Tyvärr, för det är en sann Brynäshjälte!
Kommentera