Brynäs IF

715476 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2250346

Sv: A propósito de nada
MUNKAS, jag vet inte varför men jag tänkte på dig då jag såg Manner på presskonferensen.

Han stod först som om han mentalt mediterade som en Bruce Lee buddistmunk ”be the water”, sen gav han värsta munkförklaringem varför man förlorade.

Måste erkänna att Manner tappade mig lite, tror han tappade motståndartrånaren där för en stund också hahaha,
men menade han att laget lever på sista tidens framgång så pass att man tror sig kunna detta nu och slappnar av och släpper 100% fokus på uppgiften. Ja då förlorar man.
Då tror jag han är inne på något.
Jag gillar Manner.
Han känns fräsch.
Skulle vara extremt kul att höra motiveringen till vissa beslut dock. Tror det finns mycket människan bakom de val han gör och som jag som lekman där och då ifrågasätter lite utifrån ett jag vill vinna perspektiv. Men tittar jag upp och ser resten av säsongen som är kvar så litar jag ändå på hans val.
Det där är coachande ledarskap när den är som bäst tror jag,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: Manner har rätt i sak. Brynäs hade för dålig taktisk disciplin. Man tappade puckar eftersom man chansspelade för mycket, vilket gjorde att IKO kunde vända spelet och man tog dumma utvisningar vilket gjorde att IKO kuna göra mål i PP. Manners svenska sitter ju inte till hundra procent och det får man förstå, men jag tror en stor del av besvikelsen grundades i att man inte förmådde att göra det bättre när publiksiffran var så pass hög och man dessutom gjorde preci de felen som man inte får göra mot IKO.
Kommentera