Brynäs IF

716208 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2252652

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Jag fattar väl som alla andra att det var en viktig match mht till uppehållet och att gå in i det med en positiv känsla.
Jag menar mer att matchen har blivit upphaussad härinne av många som nån sorts vinna- eller försvinnamatch redan nu, vilket känns lite väl överdrivet och överdramatiserat. Min poäng är mao att det är alldeles för tidigt att idag börja tala om "måstematch" och kvalspel om vi förlorar.
Sen verkar det vara du som inte förstår psykologin i idrott och speciellt lagspel om du inte kan se att första målet idag var enormt viktigt och nåt som sannolikt var mkt avgörande för matchutgången.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Exakt, "psykologi" är ordet, Timrå har tolv raka förluster mot "bättre" lag... Att du inte kan inse att vi alla vill Brynäs bästa och att skillnaden oss emellan är att vi andra (de flesta) ser Brynäs svagheter. Man får inga poäng för heders förluster, Huge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Men snälla du! Måstematcher...kan inte börja när det är 10 matcher kvar.
Vi har nu tappat 8 poäng mot mot de lag som ligger bakom oss. Dra av de poängen på de lagen och plussa de poängen på oss så kanske du också förstår vikten av dessa matcher
Kommentera