Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253036

Sv: A propósito de nada
Ständig: Det var aldrig realistiskt att förändringar i styrelserummet skulle få omedelbar effekt på spelet på isen. Truppen måste förändras radikalt om spelet på isen ska bli radikalt bättre, svårare än så är det inte. Det förändringar som styrelsen genomför kan däremot få positiv effekt på sikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
” Det var aldrig realistiskt att förändringar i styrelserummet skulle få omedelbar effekt på spelet på isen. Truppen måste förändras radikalt om spelet på isen ska bli radikalt bättre, svårare än så är det inte.”

Fast det är en sanning med modifikation!
Kangas & co borde ha sett vad vi supportrar såg:
Samma trupp och fjolårets ”prestation”!
Han borde ha sett pengen Alcen/Grahm hade att värva för och stämt av mot behovet JA/EG behövde. Men det var viktigare att diskutera och MBL:a JA vara eller inte.

Styrelsen tar beslutet över budgeten - ska den ändras bör det gå genom dem!
Att man köpet ut spelare innan nya är på plats och tömmer sparade fansens värvning påvisar också att Kangas o co inte ger JA/EG förutsättningarna för att lyckas utan de får skapa sina egna förutsättningar. Det går att värva först och placera spelare på hyllan sen o säkerställa att laget blivit bättre innan man köper ut någon! Kommer spelare som blivit satt på hyllan o vill bli utköpta så borde det samtidigt sänka kostnaden för utköpet än om förhandlingen initieras från BIF.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Brynäs har mer bråttom än att tänka på sikt nu! Om det inte sker något med spelartruppen nu kommer publiksiffrorna att fortsätta ligga på en låg nivå, laget fortsätta förlora och tillslut ramla ur SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är klart att truppen måste förändras. Det är just det de borde ha koncentrerat sig på. Tuffare tag mot överbetalda underpresterare
Kommentera