Brynäs IF

713022 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253037

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är klart att truppen måste förändras. Det är just det de borde ha koncentrerat sig på. Tuffare tag mot överbetalda underpresterare
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ständig: Ska vi ha en styrelse som operativt fokuserar på att förändra/förbättra laget? Kan inte tänka mig att de som sitter i styrelsen har rätt kompetens för det. Styrelsen ska tillsätta kompetenta personer som ska leda organisationen. Det är skevt att tro att en ny styrelse skulle räcka för snabbt ändra riktning på det sportsliga.

Sen gällande att vi fans återigen ska gå in med pengar för att förstärka laget. Ska Brynäs kunna konkurrera långsiktigt så tror jag vi fans måste bidra mer. Vi har ingen privat sponsor som Malmö, Växjö, Örebro, Luleå mfl har som kan göra stötvisa stora investeringar (gåvor). Brynäs motsvarande styrka är att vi är många. Privatpartner upplägget hade/har en möjlighet att bli riktigt bra. Istället för riktade swich kampanjer på 500-1000kr skulle vi fans kunna bli Brynäs största partner genom att bidra med 100kr per månad. Det har de allra flesta råd med. Då skapar vi långsiktiga hållbara förutsättningar för föreningen att bygga något bra. Då skulle man nästan kunna se mellan fingrarna att det bara är 4000 pers på matcherna..
Kommentera