Brynäs IF

710538 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253218

Sv: A propósito de nada
munkas:
Det är väl ganska lätträknat de tillfällena när Danielsson spelat PP? Det var ju trots allt där han var farligast när det begav sig... Å andra sidan får vi ju väldigt få PP över huvud taget... senaste två matcherna noll PP-minuter. Hur vanligt kan det va?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Du såg ju i matchen mot växjö hur kaptenens andra skridsko var innanför målområde utan att störa målvakten. Domaren blåser av och det blir tekning i mittzonen. Senare blir det inte tekning i mittzonen och växjö tilldöms mål trots många växöspelare i målgården. Många hakningar från växjö fick passera utan åtgärd från domarna. Inget att undra på om det inte blir pp för oss. Claesson från småland har nästan alltid varit katastrof för oss. Hur tillåts han döma när småländska lag är inblandade. Tänk om Thomas Andersson hade fått döma Brynäs matcher när det begav sig.
Nu är ju saker och ting inte så enkla alltid. Vi spelar ju runt runt i anfallszonen ganska ofta. Vi borde spela mer aggressivt och ge oss in i smeten. Oftast är det ju där man får utvisningarna med sig om vi nu pratar om varför vi inte har fått utvisningar med oss.
Målchanserna ökar ju också om vi flyttar spelet framför motståndarmålet istället för kanterna där vi för det mesta befinner oss.
Kommentera