Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253242

Sv: A propósito de nada
Lunkz: Nä, men tyvärr är det rätt stor risk för att vi gör det. Jag tror inte vi kommer före Lhc och Dif. Broc har varvat igång på allvar och Dif har spelat med en gedigen skadelista -Eklund och ligger bara 4 poäng efter. De kommer segla ifrån oss innan juluppehållet. Sen har vi Malmö och Fbk. Två lag som verkligen underpresterat sett till trupperna de förfogar över. Det finns inte på kartan att de blir kvallag. Oskarshamn har redan seglat iväg.
Då har vi Brynäs och Timrå kvar på perrongen. Sett till truppernas styrka och den mentala svaghet som lagen besitter så känns det ganska rimligt med dessa som kvallag.

Sen verkar tyvärr inte Timrå passa oss särskilt bra då vi har förlorat 4 av 4 matcher mot dem. Jag ger Brynäs 30% chans att kräla sig igenom även denna säsong och hålla sig kvar i SHL. Det är ändå odds som är fullt acceptabla med tanke på hur jävla risig truppen såg ut när säsongen drog igång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: "Dif har spelat med en gedigen skadelista -Eklund och ligger bara 4 poäng efter. De kommer segla ifrån oss innan juluppehållet."

Lördag 4/12 har du en riktig ångestmatch när Brynäs tar emot Djurgården hemma. Kan vara en säsongsdefinierande match. Torsk där så firar nog Manner jul hemma i Finland.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag tror tyvärr att du har rätt. När bussen har åkt står Brynäs och Timrå kvar där och hulkar.

Men jag höjer procentsatsen till 55% Tror att Brynäs kan lära sig Timrå och vara knappa favoriter. Särskilt om vi samlar in nån mille till en sniper.
Kommentera