Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2254317

Sv: A propósito de nada
Axle San: Mobbare generellt är samhällets värsta fegisar. Som måste trycka ner andra för att få respekt. Äckligt!

Jag förstår faktiskt inte heller de som säger ”vi har inget sånt, vi brukar låta juniorerna få bjuda alla spelare på middag”.
Vad är det för fel på att bjuda juniorerna på middag och säga ”välkommen till A-laget”?
Tror man att vara schysst sabbar sammanhållningen i laget?
Hela upplägget med att ”straffa” de som kommer nya är en rutten, urusel ide som ska bort!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Fast det du beskriver är ju skyddad verkstad deluxe. Helt i linje med bortskämda 80- och till viss del 90-talistgenerationen. Allt ska serveras på silverfat. Du ska omgående få privilegier och ha status trots att du är förstaårsjunior.

Det finns en tanke med att känna att man kommer till något större, får veta sin plats, genomgå något slags prov för att vara definitivt inne i gruppen. Så länge alla har samma förutsättningar och det inte handlar om mobbing och ren pennalism så är det positivt anser jag… Att juniorerna bjuder seniorer på middag/fest kan väl inte vara för mycket begärt…?

Vill vi fostra nya Stigge Salmingar och Anders Hussisar?

Eller nöjer vi oss med Noel Gunlissar…?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Jag tror nog att det äldre gardet i Brynäs är schyssta mot juniorerna. Om man vid ETT tillfälle låter juniorerna bjuda resten av laget på middag så ser jag inget fel med det heller, det tycker jag inte dirkekt att man kan relatera till inkilningarna som Granqvist mfl pratar om.

Däremot är ju de galna inkilningarna som tidigare förekom inom vissa idrotter och skolor självklart helt uppåt väggarna fel...
Kommentera