Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2254320

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Jag tror nog att det äldre gardet i Brynäs är schyssta mot juniorerna. Om man vid ETT tillfälle låter juniorerna bjuda resten av laget på middag så ser jag inget fel med det heller, det tycker jag inte dirkekt att man kan relatera till inkilningarna som Granqvist mfl pratar om.

Däremot är ju de galna inkilningarna som tidigare förekom inom vissa idrotter och skolor självklart helt uppåt väggarna fel...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Har ingen aning om hur Brynäs gör idag men jag kommer ihåg bilden av en rakad Oskar Lindblom. Tror det var från när han kom in på gymnasiet så det ligger inte jättelångt bakåt i tiden…

Och även om att bjuda på EN middag inte är så farlig så tycker jag ändå att det är fel princip att spelare som tjänar ca 20 tkr i månaden ska bjuda sina lagkompisar med löner mellan 100-250 tkr månad på middag.
Min poäng är att om principen är att den nye ska ”straffas” i detta fall genom att få ta notan, så är det lätt att dryga, pennalistiska individer (som det alltid finns i lag och samhälle) går för långt.
Ta bort skiten helt och hållet och bjud istället in de nya spelarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Sjukt, sjukt, vänlighet tror jag är det bästa i alla lägen.
Kommentera