Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2254322

Sv: A propósito de nada
Peja: Har ingen aning om hur Brynäs gör idag men jag kommer ihåg bilden av en rakad Oskar Lindblom. Tror det var från när han kom in på gymnasiet så det ligger inte jättelångt bakåt i tiden…

Och även om att bjuda på EN middag inte är så farlig så tycker jag ändå att det är fel princip att spelare som tjänar ca 20 tkr i månaden ska bjuda sina lagkompisar med löner mellan 100-250 tkr månad på middag.
Min poäng är att om principen är att den nye ska ”straffas” i detta fall genom att få ta notan, så är det lätt att dryga, pennalistiska individer (som det alltid finns i lag och samhälle) går för långt.
Ta bort skiten helt och hållet och bjud istället in de nya spelarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Det är inte säkert att alla har samma syn på den saken om att betala för en middag. Det skulle även kunna vara en rolig grej för juniorerna att bjuda resten av laget på middag, och inte ett sorts "straff" som du bara verkar se det som. Skräckhistorierna från NHL om svindyra middagar är ju inte heller särskilt applicerbara, det finns liksom inga lyxrestauranger i Gävle som riskerar att ruinera någon.

Sen skulle jag säga att en gymnasieelev som tjänar 20-30 tusen i månaden och förmodligen fortfarande bor hemma har det väldigt gott ställt i jämförelse med alla jämnåriga som bara har ett litet studiebidrag. De har väldigt lite utgifter i relation till inkomsten och att betala för EN middag tror jag definitivt blir en rolig grej för juniorerna snrare än ett straff/belastning.
Kommentera