Brynäs IF

713043 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2255218

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jag tycker inte att GD behöver ligga på samma nivå som MrMadhawk eller Abrahamsson. Om någon avslöjar det oavsett, så visst, men man måste ändå få förvänta sig mer av den tidning som bevakar laget mest. Och avslöjanden är bevisligen intressant för väldigt många, annars hade inte journalister varit där och rotat.

Men det kan ju egentligen handla om vad som helst, GD är sällan först med uppgifterna. Uppgifterna om Sundlövs eventuella förlängning förra säsongen kom från Aftonbladet, tex. Det gjorde att man fick en större insyn på vad för galenskaper man höll på med just då.

Sen förstår jag inte vilka felaktiga rykten du syftar på, sådant kommer inte ofta från initierade journalister. Och man ska alltid ta rykten från löst folk med en nypa salt, det är inte samma sak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: GD ger mig ingenting och värvningar släpps ändå tids nog.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Tycker du är inne på rätt spår. Det är minst sagt märkligt att Gävlemedierna bevakar varenda(?) träning men ändå inte verkar ha störst insyn i Brynäs. Abris har dessutom haft insider-info i alldeles för många år för att det ska vara kopplat till någon enstaka person, som det ibland är när en journalist har insyn i en förening.

Det känns som att Abris och Mrmadhawk konkurrerar om att avslöja Brynäs värvningar, Gävlemedierna deltar ju inte ens i den tävlingen.
Kommentera