Brynäs IF

712984 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2256125

Sv: A propósito de nada
Carlo: Mycket som klaffade igår. Bra start, lite flax första perioden och en debutant som spelade med enormt självförtroende. Kul att se den högstanivån men alla stjärnor stod rätt igårkväll. Förhoppningsvis kan det ge laget en boost.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Skönt att få lite utdelning radioaktivt sas, skillnaden igår mot några tidigare bra insatser utan poäng är ju att nu fick vi utdelning på det som skapades.
För som du säger: ändå lite flax i första där några misstag (överambition igen?) kunde ha kostat ett eller två mål i arslet och då vete fan hur man hade hanterat det scenariot.
Skit samma, jävligt viktig seger och Hellqvists beröm var nog inte bara artighet.
Han ser nog att det spel Manner försöker sätta successivt blir bättre och bättre och inser förstås att det inte är nåt man sätter till 100% på 20 matcher.
Tuff nöt att knäcka mot Malmö, kan vi göra en lika bra match som igår så är jag nöjd även om vi skulle förlora i en jämn batalj.
Annars låter det positivt och mkt intressant med Henrik Karlsson.
Gillar storväxta målvakter och hans stats de senaste åren visar ju klart och tydligt att det är en riktigt bra målvakt på den här nivån.
Blir bra för både konkurrensen med och avlastningen av VV, blir inte förvånade om Karlsson tar förstaspaden efter att den första rinkrosten är bortslipad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: tror att om man kan lyckas vinna tre fyra match i rad och få några till med poäng i kan det nog släppa lite.
Det som var trendbrott igår var att vinna mot LIF och för en stor hemmapublik!
Kommentera