Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2257600

Sv: A propósito de nada
Stenis: Tror det är bra att spela Palve och Dima tillsammans. Två spelare som inte kan kartläggas tillsammans. Måste vara oerhört svårt att möta. Anfaller Rödin och Scott vet man ungefär hur de kommer att agera och röra sig. När Palve och Dima kommer vet man ingenting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Ja, Palve och Dima bör köra tillsammans men mest för att dom är Brynäs 2 starkaste offensiva spelare efter Scott och Rödin.

Dock är jag tveksam till om Danielsson är rätt man som tredjelänk i kedjan. Med ålderns rätt hänger han inte med tempomässigt längre. För några år sedan absolut, men nu så är nog hans tid förbi.

Samma sak som med Sallinen, när han får kliva ned i kedjehierarkin ser han betydligt bättre ut, han håller inte för en toppkedja.

Svårt att säga vem som ska spela där dock, borde vara Gunler eller Eklind. Eller om det blir någon ändring i första och Olesen in där.

Förövrigt tycker jag att Mylläri gjorde sin bästa match i brynäströjan mot malmö. Han passar nog bäst mot tunga fysiska forwards. Berglund har oxå spelat upp sig men det behövs en till topp 4-back. Kan det bli Björk som blir bänkad om en ny kommer in?
Kommentera