Brynäs IF

711093 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2260026

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, i slutändan är det poängen som måste in. Det är det enda väsentliga. Spelet tycker även jag ser bättre ut i år men frågan är om man blir lite lurad av alla alibiavslut och tältningar i sarghörnen..?
Vi har höjt poängsnittet från 1,09 förra säsongen till 1,13 i år. När får vi skörda frukten av det fina spelet? Kommer det hända överhuvudtaget?
Ny match ikväll.
Enroth vs Veini
Covacs vs Rödin
Vem vinner matchen i matchen?
Poängen måste in!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: ” När får vi skörda frukten av det fina spelet? Kommer det hända överhuvudtaget?”

Det kommer inte att ske utan förändringar i truppen. Det har du och jag och styrelsen insett. Svårare att övertyga strutsfarmen härinne eftersom ”allt ser så bra ut”.

Herregud, det skiljer 3 poäng mot förra säsongen vid samma tid. Förväntningarna hos de flesta är verkligen otroligt låga.

Luppen skulle dessutom var mycket mer riktad på Brynäs om inte djurgården gjorde en sån skitsäsong som dom gör. Minst antal poäng sen Karlskrona 2011.

Utan deras kris skulle man snacka om kris i Brynäs istället.

Skönt att vissa initierade hockeytyckare och styrelsen insett det
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: läste igår att Enroth är inte helt 100% dem skulle avvakta till idag med beslut om han ska stå eller ej. (Avdelning greppa efter halmstrån).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Efter 22 matcher förra säsongen var poängsnittet 1,00 - i år 1,136. 3 poäng mer, +6 mål bättre. Å andra sidan hade vi haft många skador på bärande spelare under de första matcherna, nåt vi nästan sluppit helt i år. Det kommer bli ett race in i kaklet.
Kommentera