Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2259996

Sv: A propósito de nada
munkas: "poängsnittet i år är 1,13. Lika ruttet som föregående säsong"

Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen: "kommer Manners spel att ge mer poäng över tid, jämfört med förra året? Jag är tveksam."

Halva säsongen har gått och hittills har det inte gett någon effekt poängmässigt. Vi såg statistiken i lördags, Brynäs var 2 poäng bättre i år än vid samma tid förra året.

Jag är orolig. Underliggande statistik i all är men det finns ingen underliggande statistik i världen som kan rädda ett lag från kval, det kan bara inspelade poäng göra.

Skönt att styrelsen insett allvaret, till skillnad mot diverse strutsar härinne, och inser att truppen måste förstärkas till varje pris och målsättningen är att undvika kval.

Skönt att inte strutsfarmen på hs får bestämma och kör på i gamla hjulspår tills kvalet är en realitet.

Nu vilar ett enormt ansvar på Alcén att faktiskt förstärka laget. Man kan snacka hur mycket som helst men jag blir nöjd när kontrakten är påskrivna.

Hoppas han gör bättre än att försöka värva någon som ska lägga av den här gången.

Brynäs kan bättre; frågan är om Alcén kan bättre?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, i slutändan är det poängen som måste in. Det är det enda väsentliga. Spelet tycker även jag ser bättre ut i år men frågan är om man blir lite lurad av alla alibiavslut och tältningar i sarghörnen..?
Vi har höjt poängsnittet från 1,09 förra säsongen till 1,13 i år. När får vi skörda frukten av det fina spelet? Kommer det hända överhuvudtaget?
Ny match ikväll.
Enroth vs Veini
Covacs vs Rödin
Vem vinner matchen i matchen?
Poängen måste in!
Kommentera