Brynäs IF

712203 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2259969

Sv: A propósito de nada
Peja: Poängsnittet i år är 1,13. Lika ruttet som föregående säsong. Vi får hoppas att Alcen fick en pengasäck stor som Vesuvius så han kan lappa och laga skrotbygget tillräckligt för att hålla två lag bakom. Anledningen till att vi inte ligger på kvalplats just nu är Djurgårdens magnifika skadelista, inte vårt fina poängsnitt. Frågan är om Alcens munläder kan uträtta så mycket på en död marknad..?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: "poängsnittet i år är 1,13. Lika ruttet som föregående säsong"

Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen: "kommer Manners spel att ge mer poäng över tid, jämfört med förra året? Jag är tveksam."

Halva säsongen har gått och hittills har det inte gett någon effekt poängmässigt. Vi såg statistiken i lördags, Brynäs var 2 poäng bättre i år än vid samma tid förra året.

Jag är orolig. Underliggande statistik i all är men det finns ingen underliggande statistik i världen som kan rädda ett lag från kval, det kan bara inspelade poäng göra.

Skönt att styrelsen insett allvaret, till skillnad mot diverse strutsar härinne, och inser att truppen måste förstärkas till varje pris och målsättningen är att undvika kval.

Skönt att inte strutsfarmen på hs får bestämma och kör på i gamla hjulspår tills kvalet är en realitet.

Nu vilar ett enormt ansvar på Alcén att faktiskt förstärka laget. Man kan snacka hur mycket som helst men jag blir nöjd när kontrakten är påskrivna.

Hoppas han gör bättre än att försöka värva någon som ska lägga av den här gången.

Brynäs kan bättre; frågan är om Alcén kan bättre?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: munkas, dina inlägg kan vara riktigt roliga att läsa, du har mycket humor i dig. De kan också vara riktigt usla, som det senaste du la upp. Vi ser ju alla att det är ett helt annat go i laget under Manners ledning. Det går inte att jämföra med förra året.
Ryck upp dig nu o lägg gärna in fler humoristiska inlägg, men det senaste kan vi ta o glömma.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Förra säsongen var du snabb med att påpeka att resultaten och även de underliggande siffrorna såg becksvarta ut. Inget talade för en ljusning då, vilket du hade helt rätt i din analys. Men denna säsong ser det annorlunda ut. De underliggande siffrorna är betydligt bättre. Det vi fallit på har varit målvakterna. Får vi nu in en avlastning till Veini så vågar jag hoppas på en ljusare framtid. Konstigt att du väljer att bortse från de underliggande siffrorna och istället bara framhäver det kolsvarta i din analys. Eller förresten, jag är inte ett dugg förvånad med tanke på att inlägget kommer från dig…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Vi har tre spelare som gjort mer än 8 poäng på 22 matcher. Absolut sämst i SHL och säger rätt mycket om hur uddlös truppen är.
Kommentera