Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2264745

Sv: A propósito de nada
Idag gick det inte, bra push på slutet dock. Dima har ju ett bra skott som jag sa tidigare och skulle skjutit i 2 mot 1:an också. Håller fast vid att Björk och Gunler borde ställas över ett par matcher.

Men en del personer på forumet här alltså… Det är kräk och svavelosande kritik i match efter match.. Brynäs är seriens sämsta bortalag och Färjestad har sitt ”dream team”. Jag fattar inte vad man förväntar sig, ska vi gå ut och dominera??

Sen att vi inte får ett enda PP på hela matchen är väldigt märkligt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Vi brukar inte direkt ha lätt för Färjestad, så jag tycker att det kritiseras lite väl mycket.
Timrå tar noll poäng och Djurgården tar en pinne. Nu tycker ju vissa här inne att andras lags poängskörd inte spelar någon roll. Jag tillhör inte dessa, utan njuter när deras klättring i tabellen uteblir.
Ha det gött allesammans!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Lite frustrerande att forceringen kom så sent. Färestads försvar är darrigt och jag tyckte det syntes när vi faktiskt fick press på dem.

Angående ditt andra stycke så kan man ju tycka att folk efter dessa år borde vara vana och att man kan ta förluster på ett bättre sätt. Men nej, folk verkar fortfarande ha väldigt höga förväntningar av någon anledning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: håller inte med ang PP. För att då ett måste man spela mer på attack, fanns inte idag (förutom 2 sista byten, men då var det för sent)
Kommentera