Brynäs IF

713354 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2264770

Sv: A propósito de nada
Jugge: Lite frustrerande att forceringen kom så sent. Färestads försvar är darrigt och jag tyckte det syntes när vi faktiskt fick press på dem.

Angående ditt andra stycke så kan man ju tycka att folk efter dessa år borde vara vana och att man kan ta förluster på ett bättre sätt. Men nej, folk verkar fortfarande ha väldigt höga förväntningar av någon anledning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: jag håller med. Färjestad blev väl rädda om ledningen på slutet och slog av lite på pressen. Men så länge de körde hårt med sitt presspel så fick vår svaga backsida det jobbigt. Anfallsspelet börjar ju i försvaret så det är klart det påverkas.

Ja, en del på det här forumet har fullständigt orealistiska förväntningar på det här laget och även vad som kan värvas in under säsongen. Det är i stort sett samma trupp som spelade kval förra säsongen. Manner har gjort underverk med materialet han har till förfogande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Visst är det märkligt? Många gnäller ju enormt över att laget inte håller måttet, likväl är de sjukt besvikna att vi inte dominerar matchbilder och vinner alla matcher.

Omoget supporterskap
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alltid det där hånfulla tröstmålet i slutminuten.
Kommentera