Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2264793

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: jag håller med. Färjestad blev väl rädda om ledningen på slutet och slog av lite på pressen. Men så länge de körde hårt med sitt presspel så fick vår svaga backsida det jobbigt. Anfallsspelet börjar ju i försvaret så det är klart det påverkas.

Ja, en del på det här forumet har fullständigt orealistiska förväntningar på det här laget och även vad som kan värvas in under säsongen. Det är i stort sett samma trupp som spelade kval förra säsongen. Manner har gjort underverk med materialet han har till förfogande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: ” Det är i stort sett samma trupp som spelade kval förra säsongen. Manner har gjort underverk med materialet han har till förfogande.”

Underverk är väl att ta i…
Vi har ungefär lika mycket poäng som förra säsongen vid den här tiden. Vi är hela ligans sämsta bortalag.
Visst, man kan tycka att Manner är en riktigt skön snubbe och att spelet ”ser” bättre ut men det är bara resultatet som räknas. Vi har förtvivlat svårt att skapa vettiga målchanser.
Men som du säger, det är inte lätt att prestera när man har sämsta backuppsättningen i SHL. Om inte det poängamässiga lyftet kommer snart spelar vi åter kval till våren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Poängsnittet är väl ungefär samma som förra säsongen, truppen likaså. Den stora skillnaden är att man har en högre lägstanivå nu och att det blåser positiva vindar i och runt laget. Men hedersamma förluster ger ju också 0 poäng.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Underverk"? Tar du inte i lite nu va´?
Kommentera