Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2268023

Sv: Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
lultiger: Som jag förstår kom MC och Thelin inte alls överrens inom området ”alla lag i BIF ska ha en gemensam röd tråd i sitt spelaätt”. Nu är MC borta - kan det finnas en chans att Thelin kan återvända? (vad pysslar T med nu?)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
Svensson_62: Thelin är det bästa som hänt Brynäs. Ett omdöme jag hörde inifrån Brynäs för ca 15 år sedan. Kan inte vara fel med röd tråd gällande spelsätt för alla lag. Kan kallas identitet.
Kommentera

Sv: Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
Svensson_62: Thelin är en legend, men han är också 63 år gammal. Det behövs någon yngre som kan vara i klubben långsiktigt, det säger jag utan att mena att Brynäs bör leta upp nån 30-åring som nyss har slutat spela. Det finns massa kompetenta människor i hockeysverige som garanterat skulle nappa om de blev erbjudna att bli ungdomsansvarig i Brynäs, men frågan är om klubbens nuvarande uppsättning har kompetens nog att kunna vaska fram rätt kandidater. Om valet står mellan tidigare lagkamrater till sportcheferna eller folk som varit i klubben förut så hade jag tagit Tommy Jonsson.
Kommentera