Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2275335

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: tror mycket av heta känslor försvann med dels Boosmaan. Men också med att lagen numera är företag och drivs som det. Spelarna blir brickor som är investeringar för klubbarna. Vi ser tydligt exempel på det när det gäller att släppa spelare till landslag osv.
Rivaliteten mellan tex Leksand och Brynäs byggdes väl upp på att de mötes varje år och samma spelare i lagen år ut o år in.
Numera är det väl spelare som Granström Joel Wallin i fbk som man älskar eller hatar men som det inte finns så många kvar av. Traschtalk kan ju ibland va kul om man inte lägger in tex höra eller N ordet osv. Ett lite mer bra traschtalk är tycker jag Daniel Rydmarks kommentar till Foppa inför en tekning - Nu har du förlorat två teckningar redan Ska du förlora alla idag?;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Jämtin hatade man men skulle älskat och haft han i Brynäs
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Ja, som man saknar en spelare som Grana i dagens lag. Man ska inte underskatta betydelsen av att ha såna killar i laget. Emil Sylvegård är en annan. När JA tog på sig kostym så tappade vi en glappkäft på isen och i båset :)
Det är väl Nicky D som i dagens lag kommer närmast men en Grana hade varit kanon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63:
Det gäller att värva spelare av det rätta virket.
Kommentera