Brynäs IF

713014 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2275316

Sv: A propósito de nada
Blå grottan:

Jag ser det såhär, Thrashtalk och heta känslor måste få finnas kvar inom sporten annars kan man lika gärna lägga ner hockeyn

Att svära åt en medspelare som gör något fult eller svära åt en domare som gjort ett horribelt domslut och säga ex "fan vad dålig du är" måste man få göra utan repressalier

Domarna är inte heliga även om det blir så inom SHL mer och mer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: tror mycket av heta känslor försvann med dels Boosmaan. Men också med att lagen numera är företag och drivs som det. Spelarna blir brickor som är investeringar för klubbarna. Vi ser tydligt exempel på det när det gäller att släppa spelare till landslag osv.
Rivaliteten mellan tex Leksand och Brynäs byggdes väl upp på att de mötes varje år och samma spelare i lagen år ut o år in.
Numera är det väl spelare som Granström Joel Wallin i fbk som man älskar eller hatar men som det inte finns så många kvar av. Traschtalk kan ju ibland va kul om man inte lägger in tex höra eller N ordet osv. Ett lite mer bra traschtalk är tycker jag Daniel Rydmarks kommentar till Foppa inför en tekning - Nu har du förlorat två teckningar redan Ska du förlora alla idag?;)
Kommentera