Brynäs IF

713781 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2275824

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Saknas ju spetsspelare på forwardssidan, därav Olesens massiva istid. När Sundlöv förlängde med Molin surrade han om landslagspotential, det är på såna löneposter som man behöver toppspelare, inte spelare som kämpar för glatta livet för att hänga med i tempot. Tycker för övrigt det är väldigt anmärkningsvärt att PP-spelet har kollapsat samtidigt som en av lagets bästa PP-spelare (Molin) är helt utanför laget, det är en tydlig indikation på Manners förtroende för Molin...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, PP ser ut att bli sämre och sämre för varje match som går. Nyckeln till vinsten idag var helt klart att vi lyckades stå emot 3 mot 5 spelet och dessutom sätta tvåan. Det hade lätt kunnat bli 1-1 där och en helt annan match. Skönt att det gick vägen för en gångs skull.
Sen måste jag säga att det känns lite olustigt att Kvist ska ha ett antal byten i tredje perioden. Tycker han ser ruskigt vilsen ut i sina aktioner. Nån gång måste man väl kunna gå ner lite på folk för att bevaka en ledning..?
Det borde spelarna orka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja nåt märkligt är det med Molin! Han är ju inte mer anonym än vissa andra spelare! Är han lika anonym på träningar?
Vårt pp är en gåta tycker jag men nu har det säkert sätt sig i skallen på dem! Stela klubbor..det behövs ett skitmål eller liknade där..
Kommentera