Brynäs IF

616102 inlägg · 7873 ämnen

Inlägg #2277681

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Kommer kanske in sent men..

Tycker samma.
Om han nu varit så oerhört bra som vissa tycker.
Varför visar han inte det hela tiden då?

Sen kanske det växer på honom nu..

Men bara för att dessa spelare som var framträdande mot Timrå lyckas då, betyder det inte att den "nivån" kanske passar dom bättre än när det blir mot bättre motstånd.
Lex Molin..

Nått annat.
Defensiven.
Hur länge har Pajen haft hand om backarna? Som han tydligen har nu.
Vem ska ha hyllningen?
Allmänt bättre spel, eller Pajens direktiv? Honken?
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: ang G: vi får hoppas på det sistnämnda.

En reflektion: det är nog så att jag tittar på annat än många andra.

Många tittar (för mycket enl mig) på statistiken: mål, ass, +/- mm. Den är viktig: goes without saying, mätbart…

Det jag tycker är mer intressant är vad som ligger bakom statistiken: rörelsemönster, skills, speluppfattning, närkampsspel, intensitet, skapa ytor för andra mm, inte lika mätbart..

Sånt ”nördar jag in på”. JAG tycker sånt är jätteintressant och det verkar som många här inte år lika intresserade, vilket självklart är HELT OK
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Det är väl ingen som lyfter Gunler som nån slags superspelare? 16 poäng på 34 matcher är bra av en förstaårssenior, det är inte Silfverberg-bra, men det är mycket bättre än Brynäs andra nuvarande spelare i den ålderskategorin.

Däremot sänker ju "Bif Kungen" Gunler rejält med snack om hans attityd, att han är hur klen som helst, inte skulle dominera i div2 och så vidare. Det säger väl sig självt att Mikko Manner inte skulle satsa på grabben om han var klappkass, likaså säger det sig självt att en förstaårssenior med hans poängsnitt är en lovande spelare. Jag har otroligt svårt att se att Manner hade gett Gunler den här istiden om hans attityd hade varit så pissig som hans skeptiker/hatare försöker göra gällande, den som tror det måste ju ha låga tankar om Manners ledarskap också.
+14
Kommentera