Brynäs IF

616100 inlägg · 7873 ämnen

Inlägg #2277683

Sv: A propósito de nada
mk: Det är väl ingen som lyfter Gunler som nån slags superspelare? 16 poäng på 34 matcher är bra av en förstaårssenior, det är inte Silfverberg-bra, men det är mycket bättre än Brynäs andra nuvarande spelare i den ålderskategorin.

Däremot sänker ju "Bif Kungen" Gunler rejält med snack om hans attityd, att han är hur klen som helst, inte skulle dominera i div2 och så vidare. Det säger väl sig självt att Mikko Manner inte skulle satsa på grabben om han var klappkass, likaså säger det sig självt att en förstaårssenior med hans poängsnitt är en lovande spelare. Jag har otroligt svårt att se att Manner hade gett Gunler den här istiden om hans attityd hade varit så pissig som hans skeptiker/hatare försöker göra gällande, den som tror det måste ju ha låga tankar om Manners ledarskap också.
+14
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Man kan väl summera det som att det finns en utvecklingspotential i Gunler som inte finns i någon annan spelare i Brynäs a eller J20 (bortsett från Lindstein och att mer etablerade namn som Dima o Hedberg kan växa ytterligare). T.ex. Kvist och Birgersson kan få erfarenhet och växa med det men de har inte kvalitet för SHL.
Att det sen beror på att vi med historiska mått har extremt få talanger i laget är en annan sak. Gunler hade förmodligen haft svårt att platsa i någon de bättre uppställningarna för 10-talet år sedan medan han idag är en av de få i truppen som skulle bli bättre även nästa år.
+1
Kommentera