Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2288731

Sv: A propósito de nada
Huss: Japp, nu fattas bara att Sallinen kritar på för 4-5 år till så är hela centersidan, som spelade kval mot HV förra säsongen, säkrade i ”nya Brynäs” som ska gå för guld…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Menar du att det enbart beror på centersidan att vi ligger där vi ligger?
Beror det inte iaf lite på att centrarna saknar lämpliga kedjekamrater?
Rödin nämnde ju t.o.m. sist i cmore att han kunde lita på att sallinen går vinnande ur närkamp så han själv kunde gå på yta istället för att säkra upp (något sånt sa han)

Personligen anser jag inte att det är centrarna som är svagaste länkarna i laget i resp femma (med undantag för Birger men ingen hade väl större krav på honom)

Även sallinen visar att han kan än. Har honom gärna kvar som stomme i lagbygget!

Sen att man önskar sig en helt ny lina som konkurrerar med scott/rödin-linan som förstalina på allvar är en sak, men att ge rödin palve scott (ev dima) kedjekamrater som skapar yta och/eller bidrar som heta sniperar skulle göra skillnaden vi primärt behöver på forwardsidan. Klart 3-4linan behöver sitt också men där är det inte lika dyrt och svårt att säkra upp med bättre under pågående säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: men hade scott skrivit på för någon annan i shl så hade alla här inne börja gråta och gnälla så sluta va negativ hur fan orkar ni mår ni dåligt eller vad är grejen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Jättebra förlängning av Scott. En bärande spelare och man skapar kontinuitet i klubben genom att signa upp en av våra viktiga ledare.
Kommentera