Brynäs IF

712851 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2295275

Sv: A propósito de nada
Malken: Sanny har länge kört en kampanj mot huvudtacklingar och konsekvenserna av dessa. Att köra vidare efter en kraftig smäll mot huvudet kan vara direkt farligt. I NHL bevakar situationsrummet dessa och kan skicka ut spelare under match. Jag såg inte huvudsändningen men jag antar att det var på temat att ifrågasätta Växjös och Brynäs beslut att köra vidare med Kellman och Olesen. Rätt rimligt tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Tycker att Sanny Lindström gick på alldeles för hårt även mot Djurgården då det gick dåligt under Barry Smith. ...Och ja, jag tror att det påverkar de lag han ger sig på negativt. Fakta är att Huddingekillen Lindström aldrig rekryterades till Djurgården utan fick göra karriär i Timrå och Färjestad. Om man jämför med Staffan Kronwalls stil i CMore-studion är det som natt och dag. Han kommer med lågmälda, smarta och väl avvägda analyser. Att han är djurgårdare och sannolikt i framtiden rekryteras som ledare i Djurgården märks inte om man inte vet det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Med tanke på hur lite som återstod av matchen var det ju ännu konstigare att Brynäs riskerade Olesen, men håller med om att båda borde ha ställts åt sidan. Det hade inte påverkat Brynäs möjligheter i matchen om Olesen hade missat sista 5 minutrarna + ev. förlängning.
Kommentera