Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2295370

Sv: A propósito de nada
JanT: Hade dom inte fått den där turliga kvitteringen och vi istället hade vunnit med 2-1 så hade Stefan glatt och förnöjt talat om bra genomförd taktik matchen igenom i en svår bortamatch.
Nu slank en puck turligt in, dom kvitterade och avgjord på straffar.
Då är det helt plötsligt en uselt genomförd taktik som orsakat poäntappet.
Det är så det funkar hos överengagerade och okunniga bedömare.
Svårare är det inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Hur är det med din läsförståelse?
Jag skrev om PP i slutet och hur vi där slarvar bort en 3 poäng. Där skulle vi ha stängt matchen. Vi skulle ha gjort samma mot Linköping och Djurgården. Att sätta det på någon slags ..spelare under utveckling när man har seriens äldsta lag!
Också konstigt att Sam Hallam så tydligt vi gör ett dåligt pp i början och Brynäs gör ett dåligt pp i slutet. Inte dyft om felstuds och otur. Han säger dåligt!!! Vad tror du han menar med det??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Exakt så! Frustrationen över en förlust får vissa att tappa huvudet. Blir även smått irriterad på Sanny när han toksågar Brynäs lagledning och låter Hallan komma undan med en reprimand efter smällarna på Kellman/Olesen. Vågar han inte kritisera vår kommande förbundskapten? Enligt min mening skulle båda vilat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fan jag har drömt mardrömmar om målisens två tokräddningar, vi borde ha haft en 4-1 ledning där.
Sen visst missade någon öppet mål också?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag är extremt nöjd med Brynäs prestationer hittills den här säsongen. Mikko Manner förde tidigt ett resonemang att han verkade för att summan av spelarnas prestationer skulle vara större än delarna var för sig. För mig är det solklart att han lyckats.

Läser många kommentarer gällande att man har svårt att stänga matcher och att det skulle bero på felaktiga taktiska dispositioner och håller inte med. Däremot har, enligt min mening, ett stort problem varit att spelarna inte lyckats följa taktiken hela matcher. Spelarna har följt riktlinjerna långt in i matchen – men tappat dem på vägen. Skulle säga att det med lätthet kostat 10 poäng. …Och med 10 poäng till hade man nosat på topp 6.

Tycker också att man stängde matchen mot Örebro närmast perfekt – och hade man faktiskt inte lite otur igår? Det är mer än en felstuds som leder till Växjös kvittering.
Nu kommer tre nyckelmatcher. Malmö borta, Linköping hemma, Djurgården hemma. Heja Brynäs!

…Och jättegrattis till OS-guldet Mikko Manner!
Kommentera