Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2295420

Sv: A propósito de nada
Huge: Hur är det med din läsförståelse?
Jag skrev om PP i slutet och hur vi där slarvar bort en 3 poäng. Där skulle vi ha stängt matchen. Vi skulle ha gjort samma mot Linköping och Djurgården. Att sätta det på någon slags ..spelare under utveckling när man har seriens äldsta lag!
Också konstigt att Sam Hallam så tydligt vi gör ett dåligt pp i början och Brynäs gör ett dåligt pp i slutet. Inte dyft om felstuds och otur. Han säger dåligt!!! Vad tror du han menar med det??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Ett dålig PP av oss i slutet utesluter väl inte att dom samtidigt lyckades kvittera på ett turligt skitskott som styr via Scott på en skymd VV, nåt som i det läget sannolikt rånade oss på 3 poäng.
Isf gör väl Växjö ett ännu sämre PP i 5 minuter när dom knappt skapade en farlig målchans.
I en perfekt värld skulle vi ha avgjort alla matcher där vi haft spelövertaget men ibland händer nåt oförutsett och slumpartat som man inte kan förhindra, hur mkt man än lyckats med sin taktik tidigare i matchen.
Sen är det ju omöjligt att veta vad Hallam egentligen har för analys om matchen när han bara kommenterar deras PP i första och vårt i slutminuterna. Det såg väl alla att inget av dom var några lyckade PP:n.
För övrigt så säger Mikko så här om matchen:

"Hur tycker du att Brynäs skött sig när du varit borta?

– Riktigt bra. De hade otur i går (lördag) men de har spelat kanonbra. Hoppas de får lite självförtroende när jag har varit här, vi har många saker som liknar. Och att jag får självförtroende av det här och kan hjälpa laget."

Mikko har tidigare ALLTID varit brutal uppriktig efter matcherna och solklart sågat vårt spel när det inte funkat och även hyllat spelet när vi spelat enligt ritningarna.
Nu säger han att det mest var otur igår. Vad tror du att han menar med det?
Kommentera