Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2300520

Sv: A propósito de nada
"Jag har problem att få alla spelare att vara ödmjuka inför det spel vi ska spela."

Att behöva läsa detta uttalande av en Brynästränare är bedrövligt.

Jag tror inte att det är spelarna längst ner i hierarkin som vägrar lyda tränarens direktiv. Att man inte räcker till kvalitetsmässigt är en sak. Detta är mycket allvarligare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ständig: Att Manner i intervju säger så
” – Jag har problem att få alla spelare att vara ödmjuka inför det spel vi ska spela. Men jag skyller inte på någon. Jag kräver mycket men skulle aldrig tala illa om någon spelare.”
Är ju ingen bra signal att tolka!

Men det kan ju vara så att när spelet började se bättr ut x antal matcher sedan så kanske Manner fick grabbarna att 100-% prestera på absolut topp! Alla idrottsmän vet att kroppen svarar inte på att ligga på konstant toppprestation över tid, kroppen svarar. Jag undrar om vi också kan ha flera spelare som kollektivt inte kan få ut den explosivitet osv ur kroppen som de kunde nyss? Palve och Dima, Scott, Genoway är tex spelare som jag tycker gått ner sig mot bör vi presterade som bäst!

Sen som någon skrivit förr, Palve, Dima och Rödin håller puck förlänge istället för att låta den gå och skapa utrymme på isen.
Personligen kan jag inte förstå hur Rödin kan ta puck ovan ena tekningscirkeln gå runt målet efter sarg upp till andra sidans tekningscirkel och sen dropp tillbaka den bakom mål? Detta får tiden att gå och vi får statistiskt puckinnehav men det ger ju inte ett skit på isen att göra så för att skapa målchanser! Tvärt om vill ju försvarande lag styra ut spelet mot sargerna och bort från slottet! Vi spelar varje lag i händerna!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ständig: Det citatet där visar ju att det finns ett oförlåtligt beteende i gruppen. De senaste årens haveri blir mer och mer logiska. Det är inte bara svagt material det handlar om. Fy fan
Kommentera