Brynäs IF

714922 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2300937

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Med tanke på att du kritiserat ledningen för att inte ha lyckats så mkt bättre än förra årets dito med att lyfta laget, hur tycker du att sofftyckarna som valde den nya styrelsen har lyckats då , när dom anser sig ha vaskat fram ett bättre förslag på styrelse än det förslag som valberedningen hade?
Om medlemsinitiativets styrelse inte har lyckats så mkt bättre än föregående styrelse, vad tycker du att det pekar på när det gäller frågan ifall sofftyckande medlemmars förslag och goda råd är lyckade eller inte?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:

ta på dig hjälmen Hyge,

"""Varför gjorde styrelsen klart med Johan Alcén med så kort tid före årsmötet?

– Den dåvarande styrelsen, med mig i spetsen, bedömde att det var rätt beslut, att det är en bra rekrytering. Och alla de sportsliga rekryteringar som är gjorda våren och på vårvintern, de är till gagn för Brynäs till hundra procent.

I rapporteringen efter årsmötet framgår att den nya styrelsen inte är nöjd med hur den gamla drev igenom värvningen av Johan Alcén, vars roll i föreningen inte längre verkar vara spikad. ”Vi måste få lite mer tid”, har exempelvis nye ordföranden Magnus Kangas sagt."""

tjänster och gentjänster i klubben för inbördes beundran, tycker det osar skit av alltihopa
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
7 juli 2021 17:13

Den förra Brynässtyrelsen har fått en hel del kritik. Bland för sättet som man värvade Johan Alcén som sportchef.

Nu svarar Per-Johan Johansson:

– Jag står för alla rekryteringar, till hundra procent.
Kommentera