Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2300939

Sv: A propósito de nada
Huge:

ta på dig hjälmen Hyge,

"""Varför gjorde styrelsen klart med Johan Alcén med så kort tid före årsmötet?

– Den dåvarande styrelsen, med mig i spetsen, bedömde att det var rätt beslut, att det är en bra rekrytering. Och alla de sportsliga rekryteringar som är gjorda våren och på vårvintern, de är till gagn för Brynäs till hundra procent.

I rapporteringen efter årsmötet framgår att den nya styrelsen inte är nöjd med hur den gamla drev igenom värvningen av Johan Alcén, vars roll i föreningen inte längre verkar vara spikad. ”Vi måste få lite mer tid”, har exempelvis nye ordföranden Magnus Kangas sagt."""

tjänster och gentjänster i klubben för inbördes beundran, tycker det osar skit av alltihopa
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Ta av dig skygglapparna och spola kröken...

Antar att den gamla styrelsen anställde Alcen för att valberedningen skulle få klarhet i vilken sportchef som beredningens förslag på styrelse hade att förhålla sig till, samtidigt som den gamla styrelsen förmodligen var rätt säkra på att valberedningens förslag på ny styrelse skulle röstas fram, som den nästan alltid brukar göra (av tradition, höll jag på att säga...)
Det intressanta idag är väl bara hur bra eller dåligt Alcen verkar ha lyckats så här långt och med tanke på förutsättningarna där han stämplats som okunnig och oerfaren så måste jag ändå säga att han lyckats bra.
Värvat Manner och Pajen, Dimashov och Vehviläinen, Cibulskis och Guden samt förlängt med Palve, för att ta några exempel.
Kommentera