Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2300942

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Ta av dig skygglapparna och spola kröken...

Antar att den gamla styrelsen anställde Alcen för att valberedningen skulle få klarhet i vilken sportchef som beredningens förslag på styrelse hade att förhålla sig till, samtidigt som den gamla styrelsen förmodligen var rätt säkra på att valberedningens förslag på ny styrelse skulle röstas fram, som den nästan alltid brukar göra (av tradition, höll jag på att säga...)
Det intressanta idag är väl bara hur bra eller dåligt Alcen verkar ha lyckats så här långt och med tanke på förutsättningarna där han stämplats som okunnig och oerfaren så måste jag ändå säga att han lyckats bra.
Värvat Manner och Pajen, Dimashov och Vehviläinen, Cibulskis och Guden samt förlängt med Palve, för att ta några exempel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:

förlåt mig Huge, det blev en särskrivning..det skulle ha stått storljugande skit
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:

Huge du är en stor ljugande skit...
""Jag ska försöka ta hand om alla runt omkring mig och se till att de mår bra och att alla ska känna att just deras roll är viktig, säger Manner.

Rekryteringsarbetet har letts av Josef Boumedienne, sportslig rådgivare i Brynäs.

– Eftersom det ännu inte finns någon sportchef på plats är jag med kring rekryteringen av spelare och ledare. Vi är en grupp som bollar idéer och PJ (Per-Johan Johansson) i styrelsen har varit riktigt bra att jobba med. En trygg ledare som har tagit tjuren vid hornen i det här annorlunda läget och vi hjälps alla åt för att komma framåt i det här, säger Boumedienne.""

Källa: Brynäs hemsida
Kommentera