Brynäs IF

711075 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2300965

Sv: A propósito de nada
Jugge: Bara för att du som oinsatt sofftyckare anser att Wandell var en ologisk värvning så behöver den ju inte alls vara speciellt ologisk i Alcens och Manners ögon.
Ögonen hos personer som jobbar inom och med laget och rimligtvis borde veta bättre än dig när det gäller vilken spelare/spelartyp laget behöver vid en viss tidpunkt och vilka spelare som öht finns att tillgå sett till bl.a den ekonomi vi har.

Observera, det här är bara en synpunkt på ditt resonemang från en annan oinsatt sofftyckare... ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Slänger in några lika logiska som Wandell som våra kompetenta sportchefer sett som bra för Brynäs.
Miller
Lindelöf
Norin
Ingman
Forslund
L.nilsson
Zetterberg
N.lundgren
Liljewall
Kristo
L.Fernström
Capruso
H.larsson
Spelare som har gjort ett logiskt avtryck i Brynäs som förmodligen spelar i bättre ligor nu. Våra sportchefer såg med deras ögon att dessa spelare kommer att göra skillnad i Brynäs.
- Sen är det helt obegripligt hur du kan använda ekonomi som en måttstock i detta. Vi har haft hög budget för spelare och inköp men de som du pratar om som kompetenta har gjort såna otroliga felrekryteringar när det gäller tränare och sportchefer och det har kostat Brynäs, fans och medlemmar att vi är i den här skitsituationen.
En annan sak när det gäller sofftyckare så de just fans och medlemmar och vi har och ska ha röst i detta. I NHL har tränare fått gått och styrelsen säger att en del i det beslutet är att vi har en skyldighet mot våra fans o medlemmar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
"Brynäs klubbdirektör: ”Förtroendet för Mikko Manner är orubbligt”"

Bra, och så skall det förbli! Oavsett vad så ligger inte felet hos Mikko!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
""""VI FÅR SE VAD SOM HÄNDER"
Toronto har nu rätt att förhandla exklusivt med målvakten, men det finns även andra intressenter. En av de är Brynäs IF som nu kan bekräfta att de är intresserade av målvakten.

– Det är en av de vi har snackat med. Men vi får se nu vad som händer efter draften. Det är sånt vi inte kan påverka, säger Brynäs tränare Mikko Manner till GD och tillägger:

– Det är en bra målvakt och han är en av de bra möjligheterna vi har nu.

Manner har tidigare tränat Vehviläinen i både det finska landslaget och i Kärpät. Under säsongen som har gått var Vehviläinen utlånad till finska JYP innan säsongen tog fart i NHL och AHL. I Nordamerika har den finske målvakten under säsongen spelat en match i NHL och fem i AHL.""""

tror inte Alcén trots att pappa pecka jobbat som målvatktstränare, även till styrelseledamotens son hade med värvningen av Vehviläinen att göra....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
""""”Kanske tycker jag är orutinerad”
Alcén poängterar att han tagit kurser i ledarskap på universitet, att han har byggt ett rikt kontaktnät, att han hela tiden haft siktet på att få arbeta vidare med hockeyn på det här sättet – och att han haft diskussioner med Brynässtyrelsen i flera månaders tid.

– Det var därför det kändes så solklart. Annars tror jag det hade varit svårare att sluta med spelarkarriären. Då hade man nog spelat tills man stupade.

– Men nu har jag någonstans förberett mig för det här och det kom rätt i tiden på nåt sätt. Just nu känns det bra och spännande, ett kapitel jag har sett fram emot.

Att själv komma från laget ser han som en styrka.

– Eftersom jag kommer därifrån så vet jag ju hur spelarna känner. Så många kanske tycker att jag är orutinerad, medan jag ser det som en styrka och är otroligt nyfiken.

Avtalet med Brynäs sträcker sig över fyra år."""""

ANNONS
Kommentera