Brynäs IF

705148 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2300984

Sv: A propósito de nada
Huge:
""""VI FÅR SE VAD SOM HÄNDER"
Toronto har nu rätt att förhandla exklusivt med målvakten, men det finns även andra intressenter. En av de är Brynäs IF som nu kan bekräfta att de är intresserade av målvakten.

– Det är en av de vi har snackat med. Men vi får se nu vad som händer efter draften. Det är sånt vi inte kan påverka, säger Brynäs tränare Mikko Manner till GD och tillägger:

– Det är en bra målvakt och han är en av de bra möjligheterna vi har nu.

Manner har tidigare tränat Vehviläinen i både det finska landslaget och i Kärpät. Under säsongen som har gått var Vehviläinen utlånad till finska JYP innan säsongen tog fart i NHL och AHL. I Nordamerika har den finske målvakten under säsongen spelat en match i NHL och fem i AHL.""""

tror inte Alcén trots att pappa pecka jobbat som målvatktstränare, även till styrelseledamotens son hade med värvningen av Vehviläinen att göra....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Nä, det är väl rätt så naturligt och logiskt att Alcen tagit hjälp av Manner vid värvningen av VV, nåt annat vore väl märkligt.
En klok sportchef utnyttjar alla kontakter hen har, oavsett om det är den egna tränaren eller nån som inte är direkt knuten till det egna laget.
Oavsett lag så är det väl inte bara sportchefen som har nåt att säga till om gällande värvningar, speciellt inte när det gäller en påtänkt spelare som den egna tränaren känner väl till och har haft i sitt lag.
Kommentera