Brynäs IF

620996 inlägg · 7887 ämnen

Inlägg #2303015

Sv: Ett värdigt avslut
Huss: Jag ledsnade på att svara på samma saker om och om igen, inget annat.
Regelmässigt går det väl isf under beteckningen "spam", om du vill ha en motivering.
Samma spam som förekommit under lång tid från båda håll och som fått stå kvar, därför att jag ansett mig själv och mylingen som lika goda kålsupare.
Så det där med "för rättvisans skull" var ingen regelmotivering utan bara ett sätt att visa på min neutralitet i bedömning som moderator, trots att jag är ena parten i retorikträtan.
Mylingen och andra har överreagerat. Vi har olika åsikter om vem som har rätt i retorikmatchen och vem som ev har målat in sig i ett hörn.
Mitt enda syfte har varit att få slut på retorikträtan, oavsett om du och andra anser att han har vunnit den matchen eller om jag anser mig ha vunnit den.
Mylingen och många andra har överreagerat och tagit ETT raderat inlägg vars innehåll i stort fortfarande går att läsa i tidigare inlägg av samma karaktär, som intäkt för att jag försöker strypa åsiktsfriheten härinne och radera allt jag inte håller med om.
Svårare är det inte.
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: Huge ! Kliv nu av hästen! Låt någon annan va moderator. Sen kan du skriva på forumet som vanligt och då finns det en moderator som kan ta oss i örat om vi skriver tokigt.
Kom ner i hönsgården med oss andra;)
+4
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: ” Jag ledsnade på att svara på samma saker om och om igen, inget annat.”

Så på dessa grunder raderar du folks inlägg???
Otroligt!
Sluta svara på inläggen då om du är less så slutar ju diskussionen. Men nä, det kan du ju inte så då raderar du alla inlägg istället.
Nä, nu kräver jag åtgärder mot denna fascism annars lämnar jag forumet jag med.
+15
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: En enklare och bättre lösning är att faktiskt följa reglerna och låta någon annan moderator bedöma när du är part i målet eller hur?
Svårare än så är det inte.
+4
Låst ämne