Brynäs IF

620996 inlägg · 7887 ämnen

Inlägg #2303024

Sv: Ett värdigt avslut
Huss: Ibland spårar diskussionerna ur här. Då tar vi bort alla inlägg i den urspårade diskussionen, oavsett vem som har skrivit de. Har även tagit bort diskussioner där mina inlägg ingått vid några tillfällen.

Några poänger:
1) Det är delvis samma personer som klagade på att den urspårade diskussionen pågick som nu klagar på att den togs bort.
2) Huge jämförs med Putin. Det är inte rimligt. Motivation överflödig.
3) Det bästa hade givetvis varit objektiva moderatorer som inte är aktiva på forumet men hittills har ingen lämplig anmält intresse för detta volontärarbete som dessvärre innebär att man själv blir utsatt för trakasserier och andra tråkigheter från ett fåtal psykfall.
4) Trist om folk lämnar sidan, alla som håller en god ton är alltid välkomna, men i slutändan är det ett individuellt val om man vill vara aktiv här eller inte.
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: "Ibland spårar diskussionerna ur här. Då tar vi bort alla inlägg i den urspårade diskussionen, oavsett vem som har skrivit de. Har även tagit bort diskussioner där mina inlägg ingått vid några tillfällen. "

Det låter rimligt. MEN i det här fallet har ingen diskussion spårat ur utan Huge har godtyckligt raderat inlägg som inte föll honom i smaken.

Oerhört ryggradslöst att försvara sådant agerande.
+2
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: Fast nu låter du alldeles för saklig/diplomatisk men lite jävig i frågan. Om en individ raderar inlägg där det framförs kritik mot hans beteende och hans sätt att behandla övriga skribenter så strider detta i mina ögon mot reglerna. Vilken dåre som helst fattar väl att detta skulle ha gjorts av en annan moderat som ser saken och ting med andra mera neutrala ögon. Om det är tänkt att ett par individer ska styra och bedriva ett eget forum kommer medlemmarna lämna en efter en.

Det med Putin är dock inte OK.
+5
Låst ämne