Brynäs IF

620996 inlägg · 7887 ämnen

Inlägg #2303031

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: "Ibland spårar diskussionerna ur här. Då tar vi bort alla inlägg i den urspårade diskussionen, oavsett vem som har skrivit de. Har även tagit bort diskussioner där mina inlägg ingått vid några tillfällen. "

Det låter rimligt. MEN i det här fallet har ingen diskussion spårat ur utan Huge har godtyckligt raderat inlägg som inte föll honom i smaken.

Oerhört ryggradslöst att försvara sådant agerande.
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: "Det låter rimligt. MEN i det här fallet har ingen diskussion spårat ur utan Huge har godtyckligt raderat inlägg som inte föll honom i smaken."

Jag har i allas intresse raderat ETT enstaka inlägg och förhoppningsvis det sista en evig radda av inlägg av samma karaktär. Att mina kritiker nu gnäller över denna radering samtidigt som man själva under lång tid krävt att tjafset ska sluta och borde tas nån annanstans låter ju inte som ett speciellt logiskt resonemang.
Du beskyller mig för att ha raderat flera av dina inlägg och det stämmer inte alls.
Antingen ljuger du för att få medhåll av andra i din moderatorkritik eller så har du inte bemödat dig om att ta reda på hur det ligger till. Oavsett så är det ett ohederligt sätt att argumentera i frågan om vad jag bevisligen har raderat eller inte.
För säkerhets skull har jag gått igenom samtliga mina radering ändå sen jag tillträdde och det finns inte ETT enda inlägg där JAG har raderat dig. så det måste vara nån annan moderator som har gjort. För vad min förklaring nu är värd eftersom du nu sannolikt kommer att hävda att jag bara hittar på.
Annars kan du kontakta övriga moderatorer och få det jag säger bekräftat från objektivt och neutralt håll.
Enligt min mening är det DU som godtyckligt har överreagerat på en enstaka radering som inte strypt eller hindrat dig från att skriva vad du vill då övriga och tidigare inlägg fortfarande ligger kvar och alla känner till våra resp ståndpunkter.
Du har dessutom fortfarande möjlighet att skriva vad du vill härinne och om du tycker att din åsiktsfrihet har begränsats så oerhört mkt pga den här raderingen så lägger jag tillbaka inlägget och ber om ursäkt för att att jag i hastigheten försökte få slut på retorikträtan.
Om du inte är nöjd med att jag lägger tillbaka inlägget så tolkar jag det isf som att du vill fortsätta med den här trätan, nåt som många andra samtidigt velat få slut på.
Jag informerar även om att jag i fortsättningen alltid kommer att låta nån annan moderator moderera dig om om denne finner det befogat, så att vi slipper den här frågan om jäviga moderatorer.
Förhoppningsvis blir det en bra lösning ända tills nån annan som känner sig orättvist behandlad, blivit modererad av undertecknad och vill ha en rättvis bedömning av det som skrivits.
+1
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Nja, nu var det väl ändå så att du, Huge och några andra hade en meningslös diskussion som i princip var 100 inläggs ordmärkning, och som väldigt många andra användare var väldigt trötta på. När jag kollar i historiken över borttagna inlägg så raderade Huge fler inlägg som han skrivit själv än inlägg som du skrivit, men det fanns också andra personer som fick inlägg raderade.

Sen verkar många klaga på forumreglerna utan att ha läst dem. Det finns en regel här som går ut på att moderering diskuteras via PM och inte i forumet. Personer som diskuterar moderering i forumet och ifrågasätter att de brutit mot reglerna har alltså per automatik fel enligt gällande regler. Varför den regeln finns ser vi här nu; vi skulle kunna prata om gårdagens sköna seger mot Luleå, men istället har en meningslös evighetsdiskussion byts ut mot en annan meningslös evighetsdiskussion om något som inte har med hockey att göra.

Enligt min mening är angreppen på Huge (jämförelser med Putin osv) betydligt fulare och grövre än tillmälen som "sofftyckare" och "läktarcoach". Det borde alla med någon slags verklighetsförankring förstå med tanke på vad som sker i Ukraina. Att sura över borttagna inlägg i ett hockeyforum kan man göra, men det går inte att jämföra med vad som händer där nere.
+9
Låst ämne