Brynäs IF

620996 inlägg · 7887 ämnen

Inlägg #2303052

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Nja, nu var det väl ändå så att du, Huge och några andra hade en meningslös diskussion som i princip var 100 inläggs ordmärkning, och som väldigt många andra användare var väldigt trötta på. När jag kollar i historiken över borttagna inlägg så raderade Huge fler inlägg som han skrivit själv än inlägg som du skrivit, men det fanns också andra personer som fick inlägg raderade.

Sen verkar många klaga på forumreglerna utan att ha läst dem. Det finns en regel här som går ut på att moderering diskuteras via PM och inte i forumet. Personer som diskuterar moderering i forumet och ifrågasätter att de brutit mot reglerna har alltså per automatik fel enligt gällande regler. Varför den regeln finns ser vi här nu; vi skulle kunna prata om gårdagens sköna seger mot Luleå, men istället har en meningslös evighetsdiskussion byts ut mot en annan meningslös evighetsdiskussion om något som inte har med hockey att göra.

Enligt min mening är angreppen på Huge (jämförelser med Putin osv) betydligt fulare och grövre än tillmälen som "sofftyckare" och "läktarcoach". Det borde alla med någon slags verklighetsförankring förstå med tanke på vad som sker i Ukraina. Att sura över borttagna inlägg i ett hockeyforum kan man göra, men det går inte att jämföra med vad som händer där nere.
+9
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: "Nja, nu var det väl ändå så att du, Huge och några andra hade en meningslös diskussion som i princip var 100 inläggs ordmärkning"

Helt felaktigt. En diskussion som flera skribenter deltar i och är 100 inlägg är väl en relevant diskussion.

Vem avgör att en diskussion är meningslös och ska tas bort? Du, Huge eller "andra användare (som) var väldigt trötta på" diskussionen?

Om beslutet är grundat på vad "många andra användare tycker" så kan ni ju sparka en moderator "som väldigt många andra användare var (är) väldigt trötta på"
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: ”Varför den regeln finns ser vi här nu”

Men sluta!
Ingen som köper det där för 5 öre.
Vi vet alla varför den regeln står där.
Och inte är det pga att slippa off-ishockey-diskussioner.
Tvärt om gynnar den just dravel.
Bättre att ta diskussionen nu, än att ha återkommande ”problem” - läs viss moderator!

Medbestämmande är så självklart i dagens svenska samhälle, från dagis till yrkesliv och politik, att det om något bör ses som en grundregel!
+1
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: "Enligt min mening är angreppen på Huge (jämförelser med Putin osv) betydligt fulare och grövre än tillmälen som "sofftyckare" och "läktarcoach".

Ja, speciellt som jag alltid har och alltid kommer att klassa mig själv som både sofftyckare och läktarcoach. Det är bara ett lite raljerande och målande försök att beskriva alla (?) härinne som amatörer i jämförelse med de ansvariga yrkesmän man kritiserar.

Sen har det från många snackats om mobbing från min sida när jag använder såna här raljerande uttryck.
Många som själva gladeligen raljerar och "mobbar" andra skribenter, ledare och spelare med diverse tillmälen av betydligt större mobbingkaraktär än "sofftyckare" och "läktarcoach".
Intressant logik här: man kallar det andra skriver för mobbing men när man själv skriver samma saker eller ännu värre, då är det tydligen Ok och ingen mobbing alls.

Många härinne gillar inte mina åsikter, man gillar inte att jag är för enögt pro-Brynäs och att jag inte håller med om och själv inte gnäller/grinar/klagar så mkt som supporter. Man tål inte att jag kan vara så till synes oberörd och neutral/objektiv när alla andra är så förbannade och sura när det går dåligt.
Därför vill man ha bort mig för att slippa få mothugg från nån som är envis och inte är intresserad av att hålla med om hur dåligt och värdelöst allt är kring laget och föreningen.
Svårare än så är det inte, om jag ska vara ärlig och säga vad JAG tror.
+2
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Lättkränktheten är för stark härinne nu, gubbar. Fan, det är ju som att läsa ett socialt media-krig mellan nån Ingrosso och annan valfri jubelidiot. De flesta av oss får skärpa till oss nu.

Så jävla härligt med seger igår. Gunler gör sin bästa match i Brynäs? Driver på mål, vinner närkamper och serverar till mål. Det ska grabben ha.

Vi behövde det här självförtroende inför Timrå så som verkar spela med axlarna nere i nån slags ingenting att förlora-mentalitet.
+15
Låst ämne