Brynäs IF

710634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2303055

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: "Det låter rimligt. MEN i det här fallet har ingen diskussion spårat ur utan Huge har godtyckligt raderat inlägg som inte föll honom i smaken."

Jag har i allas intresse raderat ETT enstaka inlägg och förhoppningsvis det sista en evig radda av inlägg av samma karaktär. Att mina kritiker nu gnäller över denna radering samtidigt som man själva under lång tid krävt att tjafset ska sluta och borde tas nån annanstans låter ju inte som ett speciellt logiskt resonemang.
Du beskyller mig för att ha raderat flera av dina inlägg och det stämmer inte alls.
Antingen ljuger du för att få medhåll av andra i din moderatorkritik eller så har du inte bemödat dig om att ta reda på hur det ligger till. Oavsett så är det ett ohederligt sätt att argumentera i frågan om vad jag bevisligen har raderat eller inte.
För säkerhets skull har jag gått igenom samtliga mina radering ändå sen jag tillträdde och det finns inte ETT enda inlägg där JAG har raderat dig. så det måste vara nån annan moderator som har gjort. För vad min förklaring nu är värd eftersom du nu sannolikt kommer att hävda att jag bara hittar på.
Annars kan du kontakta övriga moderatorer och få det jag säger bekräftat från objektivt och neutralt håll.
Enligt min mening är det DU som godtyckligt har överreagerat på en enstaka radering som inte strypt eller hindrat dig från att skriva vad du vill då övriga och tidigare inlägg fortfarande ligger kvar och alla känner till våra resp ståndpunkter.
Du har dessutom fortfarande möjlighet att skriva vad du vill härinne och om du tycker att din åsiktsfrihet har begränsats så oerhört mkt pga den här raderingen så lägger jag tillbaka inlägget och ber om ursäkt för att att jag i hastigheten försökte få slut på retorikträtan.
Om du inte är nöjd med att jag lägger tillbaka inlägget så tolkar jag det isf som att du vill fortsätta med den här trätan, nåt som många andra samtidigt velat få slut på.
Jag informerar även om att jag i fortsättningen alltid kommer att låta nån annan moderator moderera dig om om denne finner det befogat, så att vi slipper den här frågan om jäviga moderatorer.
Förhoppningsvis blir det en bra lösning ända tills nån annan som känner sig orättvist behandlad, blivit modererad av undertecknad och vill ha en rättvis bedömning av det som skrivits.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: Jag vägrar att lämna HS anklagad för att vara en lögnare.

Du har ju helt tappat det:

Tidigare idag skriver du följande:

"Kanske lite förhastat tog jag beslutet att radera ETT av dina inlägg"

Senare idag skriver du:

"För säkerhets skull har jag gått igenom samtliga mina radering ändå sen jag tillträdde och det finns inte ETT enda inlägg där JAG har raderat dig."

Du ljuger fan så du tror dig själv.

Återinför MINA tidigare inlägg och avgå som moderator så ska jag fortsätta skriva härinne.
Låst ämne