Brynäs IF

713184 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2304731

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: Du snackar skit. Så du menar att han är oduglig, platsar inte i Brynäs, m.m... För bara ett par veckor sedan spelade Brynäs ett fantastisk hockey och då var även DU lyrisk. Att vara lagkapten är inte lätt, även solen har fläckar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Nä du snackar skit, jag har inte varit lyrisk över Rödins spel sen Timashov kom, där hände något med Rödin..... Rödin var bra i början av säsongen sen har han varit helt under isen, titta bara på intervjuerna han gör, det skriker bara icke kaptensämne om honom men det är min uppfattning och den står jag för!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Forsberg skrev inte att Rödin inte platsar. Han ifrågasatte om han är rätt kapten, och det är många som gjort. Jag gillar Rödin, men han är väldigt stressad. Kaptenen ska vara lugn o stabil. Typ som Bertilsson.
Kommentera


Sv: A propósito de nada
lapad:

Rödin och Scott ska göra mål, men det har gått i stå...
Olesen är en belastning i förstalinan..
Rödin och Scott behöver en tyngre pjäs, eftersom både Rödin och Scott inte använder kroppen som tidigare. Byt ut Olefsen till Eklind, Eklind är en tuffare spelare än Olefsen..........Rödin och Scott skulle på så vis kunna sikta in sig på målet i lugn och ro, ifall Eklind plockade bort böset framför motståndarmålvakten..BIF får en Holmström som står i ansiktet på motståndarmålvakten..
Kommentera