Brynäs IF

713851 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2306076

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Målvaktssidan är lurig, behåller gärna Veini som har gjort det riktigt bra. Samtidigt finns det många målvakter med utgående kontrakt med Brynäskoppling. Dansk, Lindbäck, Jonas Johansson, Sandström och Ersson (som visserligen har kontakt med spelat fem matcher i AHL). Vilken föredrar man, vilken kombination blir mest prisvärd?

På backsidan kan man inte ge ytterligare ett dyrt kontrakt till en defensiv back när man redan har Bertilsson. Det som behövs istället är en riktigt bra tvåvägsback. I övrigt så håller jag med. Sen borde man undersöka om det går att bryta med Bergman och behålla Hedberg eller Björk.

På forwardssidan har jag bara en synpunkt och det är att Scott måste ner i tredje kedjan. Med tanke på att spelarmarknaden sannolikt kommer vara klubbarnas marknad nästa säsong så måste man satsa på en förstacenter. Annars är vi illa ute..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Det behöver inte vara ett dyrt kontrakt. Defensiva backar ska man inte överbetala för. Borde ju kunna styra upp en bra defensiv back för snittlönen i ligan. Men visst, säg att det är en tvåvägsback istället - utav klass!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Samtidigt var Brynäs överens med Frans Tuohimaa under säsongen, men hans KHL-klubb vägrade släppa honom, enligt Aftonbladet. Det innebär att man inte bara var ute efter en backup till VV utan en till riktigt bra målvakt, samma sak med Henrik Karlsson som ju i princip nobbade Brynäs under officiella former. Kanske kan man ha både VV och en riktigt bra målvakt som slåss om förstaspaden?
Kommentera