Brynäs IF

715675 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2314534

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
Hur kan Johan Larsson vara ett drömnamn?
Defensiv forward som gör 14 poäng per säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pastorn: Som nämndes tidigare, jämför med Josefsson, ger en ganska tydlig bild. Larsson är en riktig ledare och vore en perfekt kapten. I god för ca 35-40 pinnar och samtidigt en riktig jobbig jävel att möta!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pastorn: håller med de flesta här, Larsson
är ett dröm-namn, men det stannar nog tyvärr vid drömmen, kommer inte att hända (tror jag)

Varför drömmer-namn? Sant, ingen poängspelare men med sin stil, tjurighet och tuffhet skapar han ytor för de som har mål-skills, där har du det. Dvs gör andra bättre. Den egenskap jag värdesätter högst hos en spelare.

Plus att hans attityd kan sprida sig i det övriga laget. Brynäs är inget lag man skrämmer barn med när det gäller tuffa, tunga, svåra att möta.

Fruktansvärt dålig fysik hos många, bara se närkampsspelet, katastrof.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pastorn: Jacob Josefsson gjorde som mest 14p på 58 matcher under sin NHL karriär. Men han gjorde ganska stor skillnad i DIF innan han råkade ut för skadehelvetet va? Du kan inte jämföra NHL med SHL, milsvid skillnad. De flesta spelarna i NHL skulle dominera i SHL, även 4:e linje spelare
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pastorn: Honom vill man ha i sitt lag:

” Precis som Johan Larsson, ligans ende gotlänning. Även han kommer till amerikanska huvudstaden nu, från Arizona och lär i kraft av sin intelligens, styrka och barska attityd bli mäkta populär i Capital One Arena. Han kallas ”Angry Larry” av en anledning.”. (AB/Bjurman nyss)

Ersättare till Grana - fast bättre.
Kommentera